Reisen til Cadillac

Reisen til Cadillac - Andreas Viestad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Andreas Viestad
DIMENSJON
12,27 MB
FILNAVN
Reisen til Cadillac.pdf
ISBN
6037352858296

BESKRIVELSE

Hvor går grensen mellom Europa og Amerika? Hvor klokt er det å vise fingeren til franske gendarmer? Og hva er det med den franske byen som ga navn til verdens mest sagnomsuste amcar?Slike spørsmål sitter i førersetet når Andreas Viestad kjører sine eldgamle og fallerferdige Cadillac gjennom Europa.

Kjøp boken Reisen til Cadillac av Andreas Viestad (ISBN 9788202239688) hos Adlibris.com. Fri frakt.

Pris kr 332 (spar kr 47). Se flere bøker fra Andreas Viestad. Kjøp Reisen til Cadillac fra Bokklubber Hvor går grensen mellom Europa og Amerika? Hvor klokt er det å vise fingeren til franske gendarmer? Og hva er det med den franske byen som ga navn til verdens mest sagnomsuste amcar? Slike spørsmål sitter i førersetet når Andreas Viestad kjører sine eldgamle og falleferdige Cadillac gjennom Europa. Hvor går grensen mellom Europa og Amerika? Hvor klokt er det å vise fingeren til franske gendarmer? Og hva er det med den franske byen som ga navn til verd... Reisen til Cadillac (Innbundet) av forfatter Andreas Viestad.

RELATERTE BØKER