Med barnet i sentrum

Med barnet i sentrum - Anne Elisabeth Brandt, Tone Hestmo Grenvik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Elisabeth Brandt, Tone Hestmo Grenvik
DIMENSJON
4,31 MB
FILNAVN
Med barnet i sentrum.pdf
ISBN
5707880714388

BESKRIVELSE

Boken tar utgangspunkt i forfatternes arbeid med sped- og småbarnsfamilier som lever med rusmiddelavhengighet og psykiske vansker. I boken presenteres en modell for tidlig intervensjon, kalt Behandling og utviklingsstøtte med barnet i sentrum. Som leser vil du få en god forståelse av hvordan teori og klinisk praksis henger sammen.

I boken presenteres en modell for tidlig intervensjon, kalt Behandling og utviklingsstøtte med barnet i sentrum. Som leser vil du få en god forståelse av hvordan teori og klinisk praksis henger sammen. Med barn i sentrum.

Får man alle generasjoner til å samles, får man et godt sted å være, sier hun. Vår pris 459,-(portofritt). I boka blir en terapeutisk modell kalt Behandling og utviklingsstøtte med barnet i sentrum (BUmBIS) presentert.

RELATERTE BØKER