Med barnet i sentrum

Med barnet i sentrum - Anne Elisabeth Brandt, Tone Hestmo Grenvik | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Elisabeth Brandt, Tone Hestmo Grenvik
DIMENSJON
9,84 MB
FILNAVN
Med barnet i sentrum.pdf
ISBN
4485559593075

BESKRIVELSE

Boken tar utgangspunkt i forfatternes arbeid med sped- og småbarnsfamilier som lever med rusmiddelavhengighet og psykiske vansker. I boken presenteres en modell for tidlig intervensjon, kalt Behandling og utviklingsstøtte med barnet i sentrum. Som leser vil du få en god forståelse av hvordan teori og klinisk praksis henger sammen.

Vi er en barnehage som ønsker å skape vennskap og gode minner. Barna skal få gode opplevelser og hvert barn skal bli sett og ivaretatt.

Viktigst er det at PPT tilrettelegger for at barn med spesielle behov blir en del av fellesskapet, samarbeider med foreldre og forebygger vansker. Færrest fremhever viktigheten av at PPT driver kvalitetssikring (66 %). Skal barna få være barn og utvikle seg slik de kan og ønsker, må vi sette familier og lokalsamfunn i stand til å ta vare på dem, samtidig som de effektivt utfordrer myndighetene som faktisk sitter med det endelige ansvaret for at barn får utdanning og helse der de bor.

RELATERTE BØKER