Mat fra fjord og fjell

Mat fra fjord og fjell - Christopher Haatuft | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Christopher Haatuft
DIMENSJON
4,20 MB
FILNAVN
Mat fra fjord og fjell.pdf
ISBN
6696037322882

BESKRIVELSE

Bli med Christopher Haatuft og fire spennende kokker på Bondens marked i Bergen. Kokkene er alle kreative drivkrefter i noen av Bergens beste restauranter, og har gjort det til sin hjertesak å bruke kortreiste råvarer. Få kjenner Vestlandets matskatt bedre enn disse fem, og her presenterer de en samling utsøkte oppskrifter med utgangspunkt i produktene du finner på markedet! Mat fra Fjord til Fjell er en hyllest til entusiastiske produsenter, enestående råvarer og kulinarisk kreativitet. Forfatteren Christopher Haatuft er utdannet kokk og har jobbet på noen av verdens beste restauranter. Han har også gledet mange med sinematartikleri Bergens Tidende og i ulike magasiner.

verdenskrig i 1915 var han på minst et norgesbesøk hvert år, alltid om bord sin 122 meter lange luksusyacht - komplett med ballsal og orkester. Fjord og fjell i skjønn harmoni.

Skrevet av Anne Mette Johnsen den 17.1.2020 - Skal vi lykkes med å gjøre Norge til en matnasjon av rang, så trenger vi dedikerte lokalmatprodusenter. Fjord & Fjell Sunnkost ble stiftet. Vi tørrsalter og røyker på en egen utarbeidet måte som utmerker seg på den balanserte smaken.

RELATERTE BØKER