Kunsten å lede seg selv

Kunsten å lede seg selv - Randi B. Noyes | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Randi B. Noyes
DIMENSJON
11,81 MB
FILNAVN
Kunsten å lede seg selv.pdf
ISBN
2089123490265

BESKRIVELSE

Boken tar for seg selvledelse i praksis og bygger blant annet på vår viten om emosjonell intelligens. Den kan hjelpe deg til å bli bedre kjent med deg selv, oppdage dine sterke sider og dermed få større gjennomslagskraft som medarbeider, partner og forelder. Boken kom ut første gang i 1995 og er så langt trykket i mer 50 000 eksemplarer.

En pasient sa til meg en gang at å være seg selv er sosialt selvmord. Forfatterens utgangspunkt er at alle har sider og kvaliteter som er verdt å fokusere på, men som en selv Kunsten å lede seg selv : få tak i din emosjonelle intellig | Biblioteksentralen JavaScript seems to be disabled in your browser. Kjøp Kunsten å lede seg selv fra Tanum Boken er selvledelse i praksis og bygger bl.a. på vår viten om emosjonell intelligens.

Jeg har lest en bok som heter "Kunsten å lede seg selv" av Randi B. Noyes.

RELATERTE BØKER