Byggeteknikk med materialkunnskap

Byggeteknikk med materialkunnskap - Kjell O. Hauge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjell O. Hauge
DIMENSJON
10,72 MB
FILNAVN
Byggeteknikk med materialkunnskap.pdf
ISBN
1227549380356

BESKRIVELSE

Boken inngår i en serie med bøker som brukes i fagskoletilbudet for vaktmester- og eiendomsservicebransjen.Bøkene skal dekke dagens krav til effektiv vedlikehold, organisering og drift av næringseiendommer og boliger.Bøker som inngår i serien:Byggetenikk med materialkunnskapAvfallsbehandlingSanitæranleggInternkontrollSentralvarmeanlegg og varmesystemerVentilasjonElektriske anleggENØK

Teknologi, transport og landbruk. Pris kr 579. Les Byggeteknikk med materialkunnskap boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside.

Og denne forfatteren skuffer aldri! Elektriske anlegg inngår i en serie med bøker som brukes i fagskoletilbudet for vaktmesterog eiendomsservicebransjen ved NKI Nettstudier. Bøkene skal dekke dagens krav til effektivt vedlikehold, organisering og drift av næringseiendommer og boliger.

RELATERTE BØKER