Automemento

Automemento Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
3,6 MB
FILNAVN
Automemento.pdf
ISBN
2056797576129

BESKRIVELSE

Jeg har lett etter landskaper, i Arktis og Sahara, i Europa og Asia. På disse reisene har jeg kommet over gjenstander som ikke tilhører landskapet. Menneskeskapte objekter, forlatte ruiner som ikke lenger tjener noe formål. Noen av disse ruinene har vært biler.

In Transit er den store oppsummerende praktboken om kunstneren og multitalentet som har vist en formidabel evne til å underlegge seg stadig nye områder innen kunstfeltet. Automemento XXII, polymeretsning, 68×59 cm. Om oss.

7000 for rammen kommer i tillegg til bildepris. An experimental post-processing framework for automatic segmentation of continuous video and sensor data into meaningful chunks. Developed in a… Kjøp Automemento fra Bokklubber Jeg har lett etter landskaper, i Arktis og Sahara, i Europa og Asia.

RELATERTE BØKER