Rapport fra det indre

Rapport fra det indre - Paul Auster | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Auster
DIMENSJON
10,86 MB
FILNAVN
Rapport fra det indre.pdf
ISBN
1267811363679

BESKRIVELSE

"Rapport fra det indre" er en oppfølger til Austers selvbiografiske verk "Vinteropptegnelser". I "Vinteropptegnelser" står forfatteren ved terskelen til livets vinter og reflekterer over dets opp- og nedturer, lykketreff og tilfeldigheter. I "Rapport fra det indre" er det Austers erfaringer med sin egen indre utvikling som vies oppmerksomhet - fra ettåringens undrende blikk mot mannen i månen til en gryende innsikt i urettferdighetene i det amerikanske samfunnet. "Rapport fra det indre" beskriver Austers moralske, politiske og intellektuelle utvikling fra etterkrigstidens 50-tall frem til det turbulente 60-tallet. Deretter rekapitulerer han reisen med et album fullt av bilder.

og det er historisk ikke uvanlig å ikke fange berggylt i indre Oslofjord. Fra 90-tallet har det likevel vært noe oftere fanget, men har de siste 6-7 årene ligger på det som var et høyt nivå frem til 1990.

At det blir flere gytefisk selv om det kommer færre laks skyldes betydelige innskrenkinger av fisket, og redusert fiske har mer enn kompensert for tilbakegangen. Rapport fra høstundersøkelsene med strandnot i indre og ytre Oslofjord 2018. ...

RELATERTE BØKER