Manndom

Manndom - Alfred Hauge | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Alfred Hauge
DIMENSJON
9,58 MB
FILNAVN
Manndom.pdf
ISBN
6760188015512

BESKRIVELSE

Då Alfred Hauge (1915-86) døydde, etterlot han seg manuskriptet til Manndom, det siste bandet i ein trilogi med livsminne. Det personlege stoffet - kvardagsliv med familie, venner og i arbeid som lærar, forlagsmann og journalist - blir her vevd saman med eit større kulturpolitisk stoff. Det er sterke liner mellom det Hauge fortel om livet sitt og bøkene hans. Manndom tek for seg åra 1940-53, og ender med at han blir medarbeidar i Stavanger Aftenblad, ein posisjon han skulle komme til å ha i rundt 30 år.

Hvis du vil legge til flere synonymer kan du gjøre det ved å separere dem med komma. Legg til.

I andre deler av verden er det vanlig at menn forblir uomskåret hele livet. For noen, for eksempel jøder og muslimer, er omskjærelse ikke bare et helsetiltak, men noe som har religiøs betydning. manndom oversettelse i ordboken norsk bokmål - italiensk på Glosbe, online ordbok, gratis.

RELATERTE BØKER