I mørket

I mørket - Cara Hunter | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Cara Hunter
DIMENSJON
10,94 MB
FILNAVN
I mørket.pdf
ISBN
1508757810913

BESKRIVELSE

I mørket et grufullt mysterium som vil ta pusten fra deg - hvor sjokkerende hemmeligheter ser dagens lys og ingen er den de synes å være.En kvinne og et barn blir funnet innlåst i en kjeller, knapt i live og uidentifiserbare: kvinnen kan ikke snakke, og det finnes profiler av savnede personer som matcher dem. Den forvirrede, gamle mannen som eier huset påstår at han aldri har sett dem før. Hele nabolaget er i sjokk - hvordan kunne dette skje rett for nesen på dem? Kriminalinspektør Adan Fawley vet at ingenting er umulig, og at ingen er så uskyldige som de ser ut til.Mens politiet desperat leter etter spor, snubler Fawley over et gjennombrudd; en forbindelse til en sak han jobbet med for flere år siden, om en savnet kvinne og et barn, som aldri ble løst. Når han innser at huset til kvinnen som aldri ble funnet ligger rett ved siden av den gamle mannens hus, mener han å ha funnet forbindelsen som kan bringe rettferdighet til kvinnene . Men det er noe som ikke stemmer med den lille gutten fra kjelleren, og sannheten er hårreisende.Dette er den andre spenningsromanen om kriminalinspektør Adam Fawley.

Når det er svakt lys, tilpassar auga seg ved å utvide pupillane. AAP er et lys i mørket for min datter. Når dere, kjære politikere, vurderer budsjettene deres, så se ut over tallene.

I mørke er alle katter grå, og dere går i mørket og stirrer. Men jeg har sett farvene.

RELATERTE BØKER