For bare stumpene

For bare stumpene - Jon Winge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Winge
DIMENSJON
5,10 MB
FILNAVN
For bare stumpene.pdf
ISBN
9206039024368

BESKRIVELSE

Hva betyr egentlig å ta luven fra, gjøre det skarpt, klare brasene, gå for bare stumpene eller berge stumpene? Er det å gi noen det glatte lag det samme som å hudflette dem? Og hva vil det si å runde middagshøyden, skvære opp, ta en spansk en og at noe går som hakka møkk?Mange ord og uttrykke som brukes i vanlig talespråk, har oppstått på sjøen. I denne boken tar Jon Winge oss med tilbake til miljøene de kommer fra og knytter dem til liv og virke om bord i seilskipene, kulldamperne og vikingskipene.

Jon Winge; Jarle Bjørklund (Illustratør) ; Bård Kolltveit (Illustratør) Hva betyr egentlig å ta luven fra, gjøre det skarpt, klare brasene, gå for bare stumpene eller berge stumpene? Er det å gi ... Kjøp For bare stumpene fra Bokklubber Mange ord og uttrykk som brukes i vanlig talespråk, har oppstått på sjøen. Denne boken tar oss med tilbake til miljøene de kommer fra og knytter dem til liv og virke om bord i seilskipene, kulldamperne og vikingskipene. Vår pris 393,-(portofritt).

En bok som passer for alle som er interessert i språk eller opptatt av kystkultur. Hva vil det egentlig si å legge breisida til, gi noen det glatte lag, bakke opp, bakke ut, klare brasene, berge stumpene - eller gå på stumpene? Og hva er nå "hakka møkk"? Mange ord og ... Hva betyr egentlig å ta luven fra, gjøre det skarpt, klare brasene, gå for bare stumpene eller berge stumpene? Er det å gi noen det glatte lag det samme som å hudflette dem? Og hva vil det si å runde middagshøyden, skvære opp, ta en spansk en og at noe går som hakka møkk? Mange […] Hva betyr egentlig å ta luven fra, gjøre det skarpt, klare brasene, gå for bare stumpene eller berge stumpene? Er det å gi noen det glatte lag I boka For bare stumpene.

RELATERTE BØKER