Etikk og kommunikasjon

Etikk og kommunikasjon - Åse-Marion Hansen, Lars Gunnar Lingås | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åse-Marion Hansen, Lars Gunnar Lingås
DIMENSJON
9,89 MB
FILNAVN
Etikk og kommunikasjon.pdf
ISBN
2872067660644

BESKRIVELSE

"Etikk og kommunikasjon" er skrevet til fellesmodulen i videreutdanningene for helse- og sosialfaglig personell - Fagskolen HS. Fellesmodulen er obligatorisk i alle videreutdanningene."Etikk og kommunikasjon" gir innsikt i grunnelementene i helse- og sosialfagarbeidet. Boka behandler helse- og sosialfagenes historie og utvikling, teorier og begreper, etikk, kommunikasjon, samhandling og konfliktløsning. "Etikk og kommunikasjon" inngår i en serie på tre lærebøker til fellesmodulen. De andre bøkene heter "Psykologi og samfunnsfag" og "Jus i helse- og sosialtjenesten".

Artikler og kapitler i bøker Brinchmann, Berit Støre (red) (2016). Etikk i sykepleien, 4.utgave.

Iblant er det vanskelig å vite hva som er rett å gjøre. Hvis du må velge én løsning ut fra flere mulige, kan etikken være til hjelp.

RELATERTE BØKER