En elv av røyk

En elv av røyk - Amitav Ghosh | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Amitav Ghosh
DIMENSJON
5,66 MB
FILNAVN
En elv av røyk.pdf
ISBN
9093756823563

BESKRIVELSE

I september 1838 blir skipet Ibis rammet av storm på vei fra India til Mauritius med en last av straffanger og kontraktsfestede arbeidere. Når stormen løyer, har fem menn flyktet: to sjømenn, en arbeider, og to straffanger. Den samme stormen griper også inn i livene til menneskene om bord på andre skip i området, Anahita seiler mot Kanton med en stor last opium, og Redruth er på vei fra England med en last av planter som skal byttes i sjeldne vekster fra Kina. Over dem alle henger trusselen om fiendtligheter mellom Kina og Storbritannia. Den kinesiske keiseren vil ha en slutt på opiumsimporten fra Vesten og India, men opiumshandlerne vil ikke gi seg uten kamp. Mange skjebner står på spill.

Amitav Ghosh; Kari Risvik (Oversetter) ; Kjell Risvik (Oversetter) Serie: Ibis-trilogi 2. I september 1838 blir skipet Ibis rammet av storm på vei fra India til Mauritius med en last av straffanger og kontraktsfestede arbeidere.

Stedet har blant annet wi-fi (inkludert), parkering (uten ekstra kostnad) og varme kilder. Populære severdigheter som Nasu safaripark og Kingham 3D eventyrakvarium ligger dessuten ikke langt unna.

RELATERTE BØKER