Terter & paier

Terter & paier - Carla Bardi, Rachel Lane | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carla Bardi, Rachel Lane
DIMENSJON
8,39 MB
FILNAVN
Terter & paier.pdf
ISBN
3137539498606

BESKRIVELSE

Å lage terter og paier er i den senere tiden blitt veldig populært her i Norge. I denne boken lærer man å lage velsmakende terter og paier på en enkel måte. Boken er også full av inspirerende illustrasjoner. Boken er rund i formatet med oppskriften på hver venstreside og bilde av forventet resultat på hver høyreside.

Det er virkelig noe helt spesielt å bite gjennom et lag med sprø tertebunn, frisk sitronkrem og fløyelsmyk marengs. En terte er et bakverk som er laget av butterdeig.Man kan også kalle bakverk som ikke er laget av butterdeig for terter, som f.eks. bringebær- og jordbærterter.En terte skiller seg ut fra en pai fordi den er åpen ned til fyllet, i motsetning til paien som har et bakt lokk over..

Permanent lenke Lisa - 07.04.2016 - 21:20 . Hei, dette er andre gangen jeg lager denne sitronpaien med din oppskrift, men den blir like mislykket hver gang. Paier/Terter.

RELATERTE BØKER