Statistikk for ingeniører

Statistikk for ingeniører - Frede Frisvold, Jan Gunnar Moe | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frede Frisvold, Jan Gunnar Moe
DIMENSJON
5,81 MB
FILNAVN
Statistikk for ingeniører.pdf
ISBN
1481908338036

BESKRIVELSE

Boka er skrevet etter retningslinjene i norsk rammeplan for utdanning av høgskoleingeniører. Den viser hvordan statistikk blir anvendt, samtidig som den gjør leseren kjent med fagets begrepsapparat og tenkemåte. Siden ingeniøryrket alltid er i forandring, trenger ingeniøren et solid faglig fundament som gjør det lett å lære mer fra andre kilder. Derfor har forfatterne lagt større vekt på å vise hvordan det grunnleggende stoffet er vevd sammen, enn på å beskrive et stort antall metoder og teknikker. Boka er skrevet med tanke på studentens behov. Det er repetisjon av viktige tankemønstre og detaljerte diskusjoner der begrepene og ideene er vanskelige å tilegne seg. Teori blir fulgt av eksempler og oppgaver som ligner eksemplene. Mer varierte oppgaver blir presentert etter hvert kapittel. Kryssreferanser knytter sammen stoffet i ulike deler av boka. Frede Frisvold er dr.ing. fra NTNU og har 14 års erfaring som forsker ved SINTEF. Han er førsteamanuensis ved Høgskolen i Ålesund. Jan Gunnar Moe er cand.real. med hovedfag i ren matematikk fra Universitetet i Bergen. Han har undervist i ungdomsskole, videregående skole og høgskole og er høgskolelektor ved Høgskolen i Ålesund.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp 'Statistikk for ingeniører' av Frede Frisvold fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788276749762 Rådgivende Ingeniørers Forening (RIF) samler kunnskapsbedrifter som planlegger, leder og gir råd i byggingen av morgendagens Norge. Statistisk sentralbyrå (SSB) har hovedansvaret for å dekke behovet for statistikk om det norske samfunnet.

Kjøp boken Statistikk for ingeniører av Frede Frisvold, Jan Gunnar Moe (ISBN 9788276749762) hos Adlibris.com. Fri frakt.

RELATERTE BØKER