Slik blir du verdensmester

Slik blir du verdensmester - Richard Happer | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Richard Happer
DIMENSJON
11,64 MB
FILNAVN
Slik blir du verdensmester.pdf
ISBN
8058972285667

BESKRIVELSE

Du trenger ikke å være toppidrettsutøver for å bli verdensmester - oppdag verdens rareste, galeste og mest fantastiske mesterskap! Kanskje er det du som får gullmedaljen rundt halsen neste år? Er du rå på luftgitar? Har du noen gang hatt putekrig? Pyntet en kake? Rotet rundt i gjørma? Strøket en skjorte? Da kan det hende at internasjonal ære og berømmelse venter på deg. I denne boken kan du lese om 101 morsomme og merkelige konkurranser du kan bli verdensmester i. Vi forklarer deg reglene og gir deg historien bak. Vi byr også på de beste tipsene fra tidligere verdensmestere og viser deg teknikkene du må beherske for å bli en selv. Hvis du ikke kan kaste diskos, men er en reser på å kaste brødskiver, kan det hende at vi har mesterskapet akkurat for deg! Så en dag i fremtiden, når du står øverst på seierspallen med gullmedaljen rundt halsen og hører puplikum rope navnet ditt taktfast, kan du takke denne boken for at du i det hele tatt kom på å delta i konkurransen. Nå er det din tur til å bli verdensmester. Lykke til!

Bli venn med vannscooteren Ingen blir verdensmester på første forsøk. Få gjerne opplæring av forhandleren når du kjøper vannscooteren. Slik blir du en mester på Google-søk BLI GOOGLE-EKSPERT: Selv om du har brukt søkemotoren mye fra før av, kan det godt hende du ikke kjenner til alle eksperttipsene fra Google Norge. 30 år siden Havnaa ble verdensmester - slik minnes de sin «Champ ...

Like ofte er det en øm og stiv nakke som er «i veien». Du blir sliten, oppgitt og trøtt i hverdagen. Tradisjonelle sushirestauranter har åpne kjøkken, slik at du kan se kokkene i arbeid.

RELATERTE BØKER