Norsk for fagskolen

Norsk for fagskolen - Marion Federl, Arve Hoel | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marion Federl, Arve Hoel
DIMENSJON
12,2 MB
FILNAVN
Norsk for fagskolen.pdf
ISBN
5141995569922

BESKRIVELSE

Norsk for fagskolen er beregnet på undervisning i norskdelen av kommunikasjonsfaget i fagskolen. Den nye utgaven er utvidet og tilpasset nye emner i læreplanen. Den dekker de samme emnene som førsteutgaven, men stoffet er i enda større grad tilpasset fagskolens studenter og forholdene i dagens arbeidsliv. Norsk for fagskolen har en praktisk og konkret tilnærming til emnene i læreplanen, og det er lagt vekt på å eksemplifisere fagstoffet i størst mulig grad. Det er oppgaver til alle kapitlene, og bak i boka er det en oppslagsdel med oversikt over ordklasser, tegnsetting, skriveregler m.m. Marion Federl er adjunkt med lang undervisningserfaring fra videregående skole. Hun har utgitt flere lærebøker i norsk, og hun har vært fagredaktør for norskfaget ved NDLA. Arve Hoel er cand.philol. og lektor med undervisningserfaring fra videregående skole, fagskole og høyskole siden 1977. Han har undervist i norsk og engelsk kommunikasjon ved Fagskolen i Ålesund siden 1995.

Avsluttende prøve i norsk (norskprøven) med ferdigheter på minimum nivå B2 i alle delferdigheter jf. § 26 i forskrift 20.

Se studier. Bachelor i byggeplassledelse. Bestått norsk fra videregående opplæring Vg2 i yrkesfaglige utdanningsprogram.

RELATERTE BØKER