LØFT for ledere

LØFT for ledere - Gro Johnsrud Langslet | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gro Johnsrud Langslet
DIMENSJON
11,64 MB
FILNAVN
LØFT for ledere.pdf
ISBN
6526023637088

BESKRIVELSE

LØFT - løsningsfokusert tilnærming - viser en alternativ innfallsvinkel til typiske ledelsesutfordringer. Ledere blir stilt på mange følelsesmessige prøver. Man utsettes for kritikk, forventes å håndtere medarbeideres frustrasjoner, løse konflikter og forholde seg til "vanskelige" medarbeidere. Ved å ta utgangspunkt i sentrale problemstillinger for alle ledere, vises vi hvordan en løsningsfokusert tilnærming gir en konstruktiv dialog om løsninger fremfor et energitappende fokus på problemer. I stedet for å se etter feil og rette opp dette, leter man etter det som er riktig og utnytter dette. Slik mobiliserer lederen medarbeideres og egne ressurser, selv i vanskelige situasjoner.

I år arrangeres LØFT i trivelige Kopervik i Ryvarden krets. Kopervik ligger i Karmøy kommune, en drøy mil fra Haugesund lufthavn.

Det kreves ikke spesielle forkunnskaper for å lære det. Repertoaret er effektivt og skaper resultater med en gang.

RELATERTE BØKER