Kroppsspråk

Kroppsspråk - Allan Pease, Barbara Pease | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Allan Pease, Barbara Pease
DIMENSJON
3,72 MB
FILNAVN
Kroppsspråk.pdf
ISBN
8544605630922

BESKRIVELSE

DETTE ER DEN ULTIMATE BOKEN OM KROPPSSPRÅK!Visste du at 93 prosent av all kommunikasjon er ordløs? At mange menn ikke oppfatter interesserte blikk fra en kvinne? Eller at kvinner er flinkere til å avsløre løgner enn menn? Vi har omkring 250 000 ansiktsuttrykk. Disse formidler gjerne en sannere informasjon enn ordene vi uttaler. Vi oppfatter signalene intuitivt, men å kunne «lese» kroppsspråk er en kunst som krever trening og innsikt. Forfatterne av denne boken beskriver og forklarer alle mulige ansiktsuttrykk og gester og baserer seg på forskning innenfor en rekke vitenskapelige disipliner. Mange av gestene er også illustrert med instruktive strektegninger og foto av kjente personer.

mai 2016 Vis mer info. Det er ett språk som alle mennesker har til felles: nemlig kroppsspråket.

Høsten 2018 er han aktuell med NRK-serien «Kroppsspråk», hvor han får brukt sine evner til å avsløre løgn og tyde andres kroppsspråk. Kroppsspråk Dette sier kroppsspråket ditt Måten du sitter, går og står på kan avsløre deg. Adéle Cappelen Blystad.

RELATERTE BØKER