Klienten - den glemte terapeut

Klienten - den glemte terapeut Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,42 MB
FILNAVN
Klienten - den glemte terapeut.pdf
ISBN
8975131943279

BESKRIVELSE

Psykisk helsevern bærer på en forestilling om at hjelperne vet mer og ser bedre, mens klientens stemme skyves i bakgrunnen. Klienten ? den glemte terapeut minnes vi på hvor feil denne forestillingen er.Forskning forteller at det er klienten som er den viktigste kilden til endring, og at effektiv behandling derfor må vektlegge klientens kompetanse og erfaringer. Gjennom klient- og resultatstyrt praksis (KOR) får vi et praktisk verktøy for å drive brukermedvirkning på individnivå i daglig klinisk arbeid. Boken er skrevet av brukere av helsetjenester og fagfolk i fellesskap, og samlet bidrar boken til at klientene får en selvfølgelig og sentral plass i alt endringsarbeid.Bokens initiativtakere er del av et tverrfaglig nettverk som arbeider for en klient- og resultatstyrt praksis i det norske fagfeltet. Boken henvender seg til nyutdannende så vel som erfarne fagfolk, til studenter og ansatte ved utdanningsinstitusjonene, til brukere av sosial- og helsetjenester, og til politikere og ledere innen sosial- og helsefeltet. Boken vil være et viktig bidrag i dialogen mellom brukerorganisasjoner, fagmiljøene og sosial- og helsepolitikere.

RBUP Øst og Sør bidrar til å løse vårt oppdrag ved å tilby kurs, undervisningsprogrammer og andre kompetansetiltak for ansatte i tjenestene for barn og unge. Søkeresultat for: Klienten den glemte terapeut invitasjon.pdf. Annet (14) Ansatte (4) Bestill kartleggingsverktøyene ASQ og ASQ: SE.

Når barns og foreldres bidrag gjør oss effektive. Klienten - den glemte terapeut Språk: Norsk (Bokmål) Emne: brukermedvirkning Materialtype: artikler Kilde for metadata: NO-TrBIB (990808663954702202) ... Klienten - den glemte terapeut: brukerstyring i psykisk helsearbeid Av Asbjørn Kärki Ulvestad, Arne Kristian Henriksen, Anne-Grethe Tuseth, Tor Fjeldstad Forlag Gyldendal akademisk ISBN 9788205371262 Utgitt 2007, Myk perm. Ikke riktig utgave? Prøv å søke etter flere utgaver. Den enkelte behandlingsinstitusjon må gi utfyllende opplysninger til pasienten om de ulike ...

RELATERTE BØKER