Kampen for Monika

Kampen for Monika - Aasa Christine Stoltz, Stig Nilsen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aasa Christine Stoltz, Stig Nilsen
DIMENSJON
7,90 MB
FILNAVN
Kampen for Monika.pdf
ISBN
1048729122808

BESKRIVELSE

Hun vet hvem som drepte datteren hennes, men politiet sier det er selvmord. Åtte år gamle Monika blir funnet død av moren Kristina da hun kommer hjem fra jobb. Til tross for at Kristina straks peker ut sin eks-samboer som drapsmannen, og det finnes spor etter en gjerningsperson på åstedet, forklarer politiet tidlig Monikas død som selvmord. I denne boken får vi innblikk i det verst tenkelige marerittet for en mor. Vi følger politiets etterforskning i to omganger fram til endelig siktelse og dom mot mannen Kristina pekte på fra første dag. Rene tilfeldigheter førte til at en av Norges mest brutale barnedrapssaker ble oppklart. Dette er historien om en mors fortvilte kamp for å bli trodd og om norgeshistoriens største politiskandale.

Vi har følgende formater tilgjengelige: E-bok, Innbundet | 9788241919541 Pris: 328,-. innbundet, 2019.

Åtte år gamle Monika blir funnet død av moren Kristina da hun kommer hjem fra jobb. Kjøp Kampen for Monika fra Bokklubber Hun vet hvem som drepte datteren hennes, men politiet sier det er selvmord. Åtte år gamle Monika blir funnet død av moren Kristina da hun kommer hjem fra jobb.

RELATERTE BØKER