Hjelp! Jeg er blitt leder

Hjelp! Jeg er blitt leder - Bjørnar Barbogen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bjørnar Barbogen
DIMENSJON
11,72 MB
FILNAVN
Hjelp! Jeg er blitt leder.pdf
ISBN
7396216602384

BESKRIVELSE

Når du for første gang leder en gruppe mennesker, trer du inn i en helt ny relasjon til deler av dine omgivelser. For noen få er dette fra første øyeblikk livsbejaende og utviklende, og for noen få andre ødelegger det karrieren. De fleste havner et sted midt imellom. For etablerte ledere og styremedlemmer er det også en særlig god tanke å friske opp de grunnleggende lederkunnskapene. Boken gir deg de grunnleggende egenskapene som du trenger å ha som basis i hverdagen. Skal du bli en god leder som trives med ditt yrke, krever det aktivt og kontinuerlig arbeid. Det er dette arbeidet denne boken handler om. Forfatteren beskriver praktiske lederferdigheter bygget på anerkjent ledelsesforskning og på refleksjoner over sin egen 35-årige erfaring fra næringsliv, offentlig forvaltning og fra Forsvaret. Ledelse er ferdigheter som bør være basert på vitenskap, men også på klokskap og «sunn fornuft». Det finnes flere tusen forskjellige, og til dels motstridende, beskrivelser og teorier om hva som gjør at personer utøver god ledelse. Det er umulig for både deg og oss andre å kunne forholde seg til alt dette. Men det er ditt ansvar å definere hva som for deg er «å lykkes», noe som slett ikke behøver å være forenelig med lederoppgaver. Og det er din oppgave å finne veien frem mot dette målet. Denne boken er en støtte på veien.

så mye hadde jeg igjen. Velgerne er opptatt av skole og utdanning. Hjelp - jeg er blitt prosjektleder Tore Wiik.

Kanskje har du nettopp blitt ansatt som leder, eller kanskje har du hatt en lederstilling en stund allerede - uansett vil du kunne lære mye av bokens hovedbudskap om at ledere ikke støpes i en form. JEG ER BLITT LEDER er skrevet for deg som er i ferd med å erfare visdomsordene fra lederguruen Warren Bennis: «En leder er noe du blir - ikke noe du er». Kanskje har du nettopp blitt ansatt som leder, eller kanskje har du hatt en lederstilling en stund allerede - uansett vil du kunne lære mye av bokens hovedbudskap om at ledere ikke støpes i en form. Hjelp! Jeg er blitt leder.

RELATERTE BØKER