God pappa

God pappa - Peder Kjøs | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Peder Kjøs
DIMENSJON
4,97 MB
FILNAVN
God pappa.pdf
ISBN
6747969915240

BESKRIVELSE

Når du hører barnet ditt skrike for første gang, kjenner du med en gang at det betyr: Ta vare på meg! Men hvordan gjør du det? I God pappa gir psykolog Peder Kjøs kyndige råd til deg som har blitt far: om nærhet og kos med den nyfødte, bleieskift, legging, kolikk, trass og læring gjennom lek. Boka har tips om hvordan barnet kan hjelpes til økt selvtillit og selvstendighet. Om hvordan det kan utvikle sin personlighet og finne sin plass i fellesskapet. Her handler det også om de voksnes nye roller, for eksempel om den finurlige sammenhengen mellom husarbeid og sex, og betydningen av et godt forhold til svigerforeldre. Dette er en bruksbok for alle som vil være en nær og engasjert pappa når barnet vokser opp, i tenårene og videre inn i voksenlivet. Selv er forfatteren far til tre barn, og kan bygge på fagkunnskap så vel som egne erfaringer.

Sendes om 3 virkedager. Kjøp boken God pappa av Peder Kjøs (ISBN 9788253040660) hos Adlibris.com.

Høy finansfaktor: Forsørgerpresset er høyt for finansfolka på Aker brygge og Tjuvholmen i Oslo. Kan bli en god pappa. Det å gå ut med et prosjekt som heter Bipolar Superstar utstråler selvtillit på mange måter.

RELATERTE BØKER