Djevelen og frøken Prym

Djevelen og frøken Prym - Paulo Coelho | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paulo Coelho
DIMENSJON
3,63 MB
FILNAVN
Djevelen og frøken Prym.pdf
ISBN
4269729937440

BESKRIVELSE

I Djevelen og frøken Prym utforsker Paulo Coelho kampen mellom det gode og det onde. En mystisk fremmed ankommer til den avsidesliggende landsbyen Viscos. Med seg har han elleve gullbarrer og en underlig skygge. Gamle Bertha, som dag etter dag sitter utenfor huset sitt ved landsbyporten, gjenkjenner skyggen som den lenge bebudede Djevelen, som vil føre Viscos i undergangen. Den fremmede leter etter svar på spørsmålet som betyr alt for ham: Er menneskene dypest sett gode eller onde?

Oversatt fra portugisisk av Anne Elligers. (Bazar, 2003) O Zahir, 2005.

Den dramatiserer kampen mellom lyset og mørket som foregår i alle sjeler og viser dens relevans for kampene som utkjempes hver dag; å våge å følge våre drømmer, å ha mot til å være annerledes og takle frykten som hindrer oss i å virkelig leve. Kjøp Djevelen og frøken Prym fra Tanum I Djevelen og frøken Prym utforsker Paulo Coelho kampen mellom det gode og det onde. En mystisk fremmed ankommer til den avsidesliggende landsbyen Viscos.

RELATERTE BØKER