Det vokser et tre i Brooklyn

Det vokser et tre i Brooklyn - Betty Smith | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Betty Smith
DIMENSJON
7,43 MB
FILNAVN
Det vokser et tre i Brooklyn.pdf
ISBN
2264516556182

BESKRIVELSE

Kåret av The New York Public Library til en av de mest leseverdige romanene fra det 20. århundret. Det vokser et tre i Brooklyn er en av forrige århundres vakreste oppvekstromaner. Gjennom fortellingen om den gatesmarte ungjenta Francie Nolan og hennes arbeiderklassefamilie, portretteres et håpets og drømmenes New York. Med observant humor, glitrende skildringer og et fargerikt persongalleri, trer Brooklyn fram som en pulserende bydel, og verden som noe ganske annet enn den vi lever i i dag. Likevel treffer boken en nerve i oss alle, fordi den berører noen helt grunnleggende temaer: kjærlighet, klassereise, utopier og knuste drømmer. Dette er en bok man ikke forlater uberørt. Det vokser et tre i Brooklyn er basert på forfatter Betty Smiths egen oppvekst i New York. Den ble utgitt for første gang på norsk i 1946, samme år som filmversjonen av romanen mottok en Oscar. Den refereres stadig til i populærkulturen. «En svært rørende roman, og en ærlig og ektefølt en. Den treffer selve kjernen i livet ... Hvis du ikke leser Det vokser et tre i Brooklyn, blir du én erfaring fattigere.» New York Times Les utdrag fra boka

«En svært rørende roman, og en ... Kjøp Det vokser et tre i Mostamägg fra Cappelendamm Bli med hundre år tilbake i tid og møt den utstøtte bjørnejegeren Taneli og overleveren Lina i en historie du sent vil glemme. I grenseskogene mellom Hedmark og Värmland på attenhundretallet, møter vi en etnisk minoritet, den skogfinske. Kjøp Det vokser et tre i Brooklyn fra Bokklubber Dette er en av forrige århundres vakreste oppvekstromaner.

Gjennom fortellingen om den gatesmarte jenta Francie Nolan og hennes arbeiderklassefamilie, portretteres New York som en by med håp og drømmer. Les Det vokser et tre i Brooklyn boken i PDF, ePUB, MOBI format på lesclefsdor2018seoul.org nettside. Denne boken er skrevet av forfatter Betty Smith.

RELATERTE BØKER