Solskinn og sommermat

Solskinn og sommermat - Gitte Heidi Rasmussen | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gitte Heidi Rasmussen
DIMENSJON
11,2 MB
FILNAVN
Solskinn og sommermat.pdf
ISBN
7604726924225

BESKRIVELSE

En annerledes kokebok full av glede - over livet, sommeren og maten. Her finner man mat som er lett, uhøytidelig, enkel og rask å lage, mat som er frisk og fargerik å se på, og herlig å spise ute. Boken passer særs godt om man ønsker å tilberede et hyggelig måltid sammen med familie og gode venner - i hagen eller kanskje på stranden. Her finner du oppskrifter på is til barna, drinker til gjestene, herlig mat til familie og venner, gode grillmarinader og enkel bakst - alt basert på årstidens råvarer og med ingredienser som er lette å få tak i.

Mat og drikke. Pris kr 261 (spar kr 37). Kjøp Solskinn og sommermat fra Tanum En annerledes kokebok full av glede - over livet, sommeren og maten.

Vi oppdaterer disse sidene minst en gang i måneden. Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne. Kjøp Solskinn og sommermat fra Bokklubber Mmmm ...

RELATERTE BØKER