Kærlighed er ikke nok

Kærlighed er ikke nok - Sofie Münster | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sofie Münster
DIMENSJON
9,64 MB
FILNAVN
Kærlighed er ikke nok.pdf
ISBN
2324281986241

BESKRIVELSE

Motgang er en del av livet - og den er nyttig! Ny forskning viser at barn som kan håndtere motstand, robuste barn, også er de gladeste, de har bedre selvfølelse og takler stress og konflikter bedre - både i barndommen og senere i livet!Forfatteren gir deg konkrete metoder til hvordan du lærer barna å håndtere motgang. Inneholder praktiske metoder som er lette å bruke i hverdagen.Sofie Münster står bak NOPA - Nordic Parenting som er blant Danmarks største magasiner for foreldre med opptil 500 000 lesere i måneden.

De Gyldne Løver - Jeg er ikke som de andre - Duration: 3:37. zinen2 1,076,840 views. Kærlighed er ikke nok giver for første gang indblik i den nyeste viden om, hvordan forældre ruster deres børn til at have det godt med både sig selv og andre i børnehaven, i skolen og i resten af livet.

Man begynder også at tænke: 'Er dét her al lidelsen værd? Elsker jeg den person så meget, ... Kærlighed er ikke nok giver for første gang indblik i den nyeste viden om, hvordan forældre ruster deres børn til at have det godt med både sig selv og andre i børnehaven, i skolen og i resten af livet. For selvom kærlighed og omsorg naturligvis er en forudsætning for at trives, så er det ikke nok. Inspireret af Sofie Münsters bog: "Kærlighed er ikke nok" Januar 2018.

RELATERTE BØKER