I hodet på en gammel dame

I hodet på en gammel dame - Tordis Ørjasæter | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tordis Ørjasæter
DIMENSJON
11,89 MB
FILNAVN
I hodet på en gammel dame.pdf
ISBN
9731097703752

BESKRIVELSE

«Å skrive er stadig min glede, denne gangen om livet slik det leves og om tankene som myldrer i hodet på en gammel dame.» Tordis Ørjasæter har skrevet en klok, personlig og vakker bok om å bli gammel. Å bli gammel er allment, og Ørjasæter deler sine refleksjoner og erfaringer om temaer som: familiens betydning, kjærlighet og savn, avhengighet og frihet, å hanskes med ny teknologi, om ensomhet og tungsinn, om uventede gleder og nytt mot. I korte, treffsikre kapitler løfter hun frem en rekke perspektiver på alderdom som viser behovet for mer fordypning og kunnskap om dette temaet. Her er endelig en bok som tar den eldste alderdommen på alvor.

Den gir oss styrke gjennom livet. I Kilder, sist i boken, refererer jeg til de skjønneller faglitterære ... "I hodet på en gammel dame" deler Tordis Ørjasæter sine refleksjoner, erfaringer og tanker på det å bli gammel.

26 okt Busemannen. 26 okt Sensitiv & sterk! 29 okt Oversatt aften: Witold Gombrowicz' på norsk.

RELATERTE BØKER