Collini-saken

Collini-saken - Ferdinand von Schirach | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ferdinand von Schirach
DIMENSJON
10,22 MB
FILNAVN
Collini-saken.pdf
ISBN
9281351433349

BESKRIVELSE

Hva driver et menneske som aldri har gjort seg skyldig i noe kriminelt, til å drepe? Ferdinand von Schirach skriver mesterlig om forbrytelse og straff, skyld og soning.I 34 år har italienske Fabrizio Collini jobbet som verktøymaker hos Mercedes-Benz, ubemerket og hederlig. Men så myrder han en eldre mann på et luksushotell i Berlin. Uten grunn, virker det som.Den unge advokaten Caspar Leinen blir utpekt til forsvarer. Det som først ser ut som en lovende karrieremulighet, blir til et mareritt da han erfarer hvem mordofferet er. Den døde, en ansett tysk industrileder, er bestefaren til hans beste venn. Leinen husker ham som et vennlig, varmhjertet menneske.Igjen og igjen forsøker han å forstå ugjerningen. Uten resultat, ettersom Collini tilstår mordet, men tier om motivet. Og dermed må Leinen forsvare en mann som ikke ønsker et forsvar. En i utgangspunktet håpløs oppgave, men til slutt finner han et spor som har betydning for mye mer enn Collini-saken, og som fører Leinen inn i et skrekkelig kapittel av tysk justishistorie.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok, Innbundet | 9788205462137 Collini-saken (E-bok) Ferdinand von Schirach. Hva driver et menneske som aldri har gjort seg skyldig i noe kriminelt, til å drepe? Ferdinand von Schirach skriver mesterlig om forbrytelse og straff, skyld og soning. Collini-saken roman.

Men så myrder han en eldre mann på et luksushotell i Berlin. Collini-saken roman. Ferdinand von Schirach; Sverre Dahl (Oversetter) I 34 år har italienske Fabrizio Collini jobbet som verktøymaker hos Mercedes-Benz, ubemerket og hederlig.

RELATERTE BØKER