Åge og Sambandet

Åge og Sambandet - Otto Ulseth | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Otto Ulseth
DIMENSJON
12,43 MB
FILNAVN
Åge og Sambandet.pdf
ISBN
6828004303035

BESKRIVELSE

Otto Ulseth har fulgt Åge Aleksandersen og Sambandet landet rundt de siste årene, inkludert en bejublet avstikker til Royal Albert Hall. Her blir vi med i øvingslokalet, på svære konserter og bak scenen, der ingen utenforstående vanligvis har adgang. Forfatteren har vært med overalt. En åpenhjertig Åge Aleksandersen forteller om opp- og nedturer i liv og musikk. Han snakker om de mest kjente låtene sine, om folk og hendelser som har betydd mye for ham og hva han har lært gjennom en enestående karriere. Vi blir også kjent med medlemmene i lagmaskineriet Sambandet. De deler erfaringer og sterke historier fra lange musikerliv. De trekker fram lagbyggeren Åge og hvordan samspillet i bandet fungerer både musikalsk og sosialt.

132 867 liker dette · 526 snakker om dette. VELKOMMEN TIL ÅGE ALEKSANDERSENS OFFISIELLE FACEBOOKSIDE ÅGE OG SAMBANDET FLYTTES TIL 2021! Årets konsert med Åge og Sambandet på Sverresborg måtte dessverre flyttes, men nå er ny dato klar: Lørdag 7.

Sammen vant de Spellemannprisen 1980 i klassen rock for albumet Ramp.Sambandet var med på alle hans album fram til og med ... Turné 2020 05.06 NAMSOS Namsosfestivalen 12.06 BEITOSTØLEN Beitostølen Live 13.06 SANDANE Glopperock 19.06 DRAMMEN Union Scene 20.06 ELVERUM Elvebrisfestivalen […] Denne uka spiller Åge Aleksandersen og Sambandet sin eneste konsert sammen denne sommeren. Gjennom de siste månedene har adressa.no videreformidlet en lang rekke digitalkonserter fra trønderske artister.

RELATERTE BØKER