Vi må spele meir saman

Vi må spele meir saman - Kjersti Wøien Håland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kjersti Wøien Håland
DIMENSJON
12,90 MB
FILNAVN
Vi må spele meir saman.pdf
ISBN
5818525310683

BESKRIVELSE

Kjersti Wøien Håland var festivalpoet på Oslo Jazzfestival i 2019. Desse dikta blei til der. I musikken, i byen, i jazzen, blant folka. eg vil sende eit postkort frå alle vanlege tysdagar som ikkje er så vanlege likevel til dei grå og stille dagane som er tomme for musikk eg vil gi ei bursdagsgåve til nokon eg ikkje kan namnet til eg vil hugse på at på enkelte augustkveldar luktar det blåbær av lufta sjølv om vi er midt i byen på enkelte kveldar heilt vanlege uvanlege tysdagskveldar er alt og alle ei gåve så gratulerer så mykje med dagen

Bur du saman med nokon som abonnerer? Du kan da få digital tilgang utan ekstra kostnad! Les meir. Sjå skulemusikken spele i Kalvåg.

Artikkelen er over 2 år gammel Til toppen Firdaposten AS ... - Musikken får på ein måte eit meir rått og ekte uttrykk, nesten som om ein spelar han live. Norvald Dahl lener seg bak i stolen og legg føtene i kryss.

RELATERTE BØKER