Relasjonsvansker blant barn og unge

Relasjonsvansker blant barn og unge - Richard Haugen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Richard Haugen
DIMENSJON
10,3 MB
FILNAVN
Relasjonsvansker blant barn og unge.pdf
ISBN
8863432351902

BESKRIVELSE

Boka gir en oversikt over sentrale faktorer som kan innvirke på barn og unges naturlige relasjoner med hverandre. Det kan være flere grunner til at et barn har problemer med å inngå i naturlige relasjoner med andre. En grov todeling av årsaker til relasjonsvansker kan grupperes i sosialt betingede vansker og emosjonelt betingede vansker. Enten den unge reagerer med sinne eller aggresjon (sosiale eller utagerende vansker) eller angst eller depresjon (emosjonelle eller innagerende vansker), så blir resultatet at den unge får problemer med å inngå i naturlige relasjoner med andre.Boka har følgende temaer: atferdsforstyrrelser hyperkinetiske forstyrrelser (ADHD) tics og Tourettes syndrom autismespekterforstyrrelser rusmiddelbruk kognitiv svikt (utviklingshemning) angstlidelser depresjon spiseforstyrrelserRelasjonsvansker blant barn og unge henvender seg til lærerstudenter og lærere. Den er også aktuell for profesjonsutdanninger i pedagogikk, spesialpedagogikk samt sosial- og helsefag.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788202612641 Relasjonsvansker blant barn og unge. Utdanning.

innhold 8 Sosiokulturelt fundert teorisyn med hensyn til tiltak overfor oppsummeringsnotat relasjonsvansker. psykososial problematferd av edvard befring og liv duesund spesialpedagogikk innledning noen grunntrekk ved Skoleverket, barnevernet, barne- og ungdomspsykiatrien og kriminal- og rusmiddelomsorgen bruker årlig flere titall milliarder på tiltak bare overfor barn og unge med alvorlige atferdsproblemer.

RELATERTE BØKER