Pasientjournalloven og helseregisterloven

Pasientjournalloven og helseregisterloven - Sverre Engelschiøn, Elisabeth Vigerust | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sverre Engelschiøn, Elisabeth Vigerust
DIMENSJON
4,55 MB
FILNAVN
Pasientjournalloven og helseregisterloven.pdf
ISBN
2276455773341

BESKRIVELSE

Denne boken inneholder grundige kommentarer til pasientjournalloven og helseregisterloven.Pasientjournalloven gjelder bruk av helseopplysninger for å yte, administrere eller kvalitetssikre helsehjelp. Det følger av loven at de opplysningene som er nødvendige for at pasientene skal få best mulig helsehjelp, skal være tilgjengelige for helsepersonell. Samtidig skal loven sikre at opplysningene er tilgjengelige kun for dem som har behov for dem. Helseregisterloven gjelder for helseregistre som brukes til statistikk, helseanalyser, forskning, kvalitetsforbedring, planlegging, styring og beredskap. Loven gir regler for etablering av helseregistre.EUs personvernforordning (GDPR) kom til anvendelse i Norge 20. juli 2018 og er nå hovedloven om personvern også i helsesektoren. For å tegne et mer dekkende bilde av dagens rettstilstand har forfatterne derfor innarbeidet de viktigste reglene i forordningen i kommentarene til de enkelte lovbestemmelsene.Denne utgivelsen er også tilgjengelig i digital versjon på Juridika.no.

handlekurv . Lagerstatus Sendes i løpet av 1-2 arbeidsdager Utgivelsesår 2019 Sider 350 ... Kjøp Pasientjournalloven og helseregisterloven fra Bokklubber Denne boken inneholder grundige kommentarer til pasientjournalloven og helseregisterloven.

295 L (2013-2014), Lovvedtak 75-76 (2013-2014) Beskrivelse: Pasientjournalloven og helseregisterloven Kategorier: HELSEVESEN; FOLKEHELSE; PERSONVERN; Lenker: Sak hos Stortinget Pasientjournalloven og helseregisterloven lovkommentar Engelschiøn, Sverre, Vigerust, Elisabeth. Innbundet.

RELATERTE BØKER