Ond kjemi

Ond kjemi - Ulf Ellervik | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ulf Ellervik
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Ond kjemi.pdf
ISBN
3635789431355

BESKRIVELSE

Bli med på en spennende vandring i kjemiens verden. Reisen begynner i det svovelstinkende helvete og ender i signalsubstansenes kjærlighetshimmel. Kjemi er ikke en ond vitenskap. Tvert imot, livet selv består av en rekke kjemiske prosesser. Men som livet selv, har også kjemien en lyssky side. Her finner vi rusmidler, gifter, sprengstoffer og ond og brå død. Var det de giftgrønne tapetene som tok livet av Napoleon? Hvordan kunne det ha seg at en rekke kjente malerier er påstrøket pulverisert mumie? Hvorfor bør man ikke drikke sauvignon blanc-viner på tigersafari? I Ond Kjemi er det de mørkere aspektene som er utgangspunkt for reisen inn i kjemiens verden, berettet med kjærlighet og entusiasme. Forfatteren fikk Pi-prisen for 2010 for denne spennende reisen inn i kjemien verden.

Mediehuset Dagsavisen. Sjefredaktør og adm.dir.: Eirik Hoff Lysholm | Direktør: Nina Kordahl | Redaktør Dagsavisen Oslo: Bente Rognan Gravklev | Sjefredaktør RA ... Bachelor i ingeniørfag, kjemiingeniør.

Dette er et 3-årig studium som utdanner kjemi-ingeniører der nærhet til arbeidslivet er sentralt. I siste semester skriver du en større bacheloroppgave, ofte i samarbeid med en bedrift, som gjør deg rustet til å gå rett ut i arbeidslivet. Kjøp Ond kjemi fra Bokklubber Bli med på en spennende vandring i kjemiens verden.

RELATERTE BØKER