Legemiddellære

Legemiddellære - Vigdis Drivdal Berentsen, Sigbjørn Berentsen, Knut Engedal, Baard Nygaard | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Vigdis Drivdal Berentsen, Sigbjørn Berentsen, Knut Engedal, Baard Nygaard
DIMENSJON
4,83 MB
FILNAVN
Legemiddellære.pdf
ISBN
9519789506231

BESKRIVELSE

Hensikten med heftet er å -gi grunnleggende kunnskap i farmakologi og kjennskap til de viktigste gruppene av legemidler som brukes i den kommunale eldreomsorgen-være et supplement til internundervisning mange kommuner gir ansatte som skal ha dispensasjon fra lege fo rutdeling av legemidler-være et oppslagsverk for ansatte som skal ha oppfriskningskurs i legemiddellære for å forlenge dispensasjonen- være utgangspunkt for temaer i internundervisning ved lokale enheter i helse-og omsorgssektorenMålgruppe primært helsefagarbeidere, hjelpepleiere og omsorgsarbeidere, men også nyttig for andre ansatte som får delegert myndighet til å dele ut legemidler

Kontakt oss Nettbutikken Presse Fagforbundet Ung Brosjyrer og materiell Fagakademiet - Kurs, konferanser og studier Ledige stillinger Personvern. E-læringstjenster fra AMBIO Helse. AMBIO Helse har siden 2010 levert kvalitetssikrede e-læringskurs i ulike temaer innen helse- og omsorg.

Legemiddellære Vigdis Drivdal Berentsen, Sigbjørn Berentsen, Knut Engedal mfl. (Heftet) Tips en venn 76 kr Antall .

RELATERTE BØKER