Hva kan jeg fortelle deg om diabetes type 1?

Hva kan jeg fortelle deg om diabetes type 1? - Julie Edge | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Julie Edge
DIMENSJON
5,90 MB
FILNAVN
Hva kan jeg fortelle deg om diabetes type 1?.pdf
ISBN
9377295995296

BESKRIVELSE

Hva er diabetes? Hvordan er det å ha det? Hvordan kan du kjenne igjen tegnene på diabetes? I denne boken møter du Idunn, en jente som har diabetes type 1. Idunn inviterer deg til å lære mer om diabetes ved å bruke egne erfaringer. Hun forklarer hvordan det er å ha høyt og lavt blodsukkernivå, hvordan dette overvåkes, samt hvilke medisiner som hun bør ta og når. Idunn forklarer hvilke utfordringer hun har med diabetes og forteller hvordan andre kan støtte henne. Denne illustrerte boken er full av informasjon og gode råd som kan være til hjelp for venner, familie og fagpersoner som arbeider med barn med diabetes type 1. Boken er lett å lese og kan brukes som en felleskapsbok for voksne og barn.

Når kroppen ikke produserer insulin eller når insulinet ikke virker godt nok, fører det til at cellene ikke tar opp nok næring og man får høyt blodsukker. Diabetes type 1 skilles fra diabetes type 2 ut i fra hvilke symptomer du har, alder og øvrig helsetilstand. Diabetes type 1 stadfestes med å ta en blodprøve som måler autoantistoffene i blodet.

Diabetes type 1 er til en viss grad arvelig, men ukjente miljøfaktorer betyr minst like mye for om du får sykdommen eller ikke. Alt du bør vite om Jotunheimen bok - Sven Grotdal .pdf. Alt er bra bok .pdf Louise L.

RELATERTE BØKER