Du ska få en dag i mårå

Du ska få en dag i mårå Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
11,50 MB
FILNAVN
Du ska få en dag i mårå.pdf
ISBN
8235813859098

BESKRIVELSE

Boken "Du ska få en dag i mårå" er for alle oss som har opplevd tap i livet - brutte relasjoner, tapet av en vi elsket, personlige kriser eller en depresjon vi ikke finner veien ut av på egen hånd. Med innsiktsfulle, inspirerende sitater og vakre illustrasjoner, vil denne boken være til hjelp og vise deg at du ikke er alene - at problemene en dag vil ta slutt, og at du vil få en ny "dag i mårå, som rein og ubrukt står".

Du ska få en dag i morgon. Svensk text: Carl-Anton Axelsson, 1976 Norsk originaltext: Alf Prøysen ("Du ska få en dg i mårå") Musik: Otto Nielsen.

Og hæin gret i ville skauen "detti blir min siste dag". Men da kom det over furua det såmmå linne drag: Du ska få... Alf Prøysen var en norsk visekunstner og lyriker fra Ringsaker, som fra sitt store gjennombrudd med Drengestu'viser fra 1948 raskt ble Norges sentrale visekunstner og populærkulturelle lyriker.

RELATERTE BØKER