Din sønn, Huckleberry Finn

Din sønn, Huckleberry Finn - Bekim Sejranovic | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bekim Sejranovic
DIMENSJON
6,37 MB
FILNAVN
Din sønn, Huckleberry Finn.pdf
ISBN
6629480080070

BESKRIVELSE

«Jeg leste et sted at livet er som om å seile nedover ei elv. Men vi skal uansett seile både oppover og nedover, så denne sammenligning er ikke ment for oss. Man kan ikke seile oppover livet sitt, gjort er gjort, spist er spist, som Gammer'n sier. Så ved å seile på en elv er man friere enn i livet. Å seile er bedre enn å leve, hvis du spør meg.» Langs elva Sava seiler fortelleren avgårde på jakt etter friheten. Samtidig prøver han å finne svar, huske gårsdagen og finne en forsvunnet far. Men hele tiden må han flykte fra kravene på land, fra politiet, og fra ultranasjonalistene på øya Ada Huja. Din sønn, Huckleberry Finn er en roadmovie til vanns om vennskap, druknede hunder, verdens vakreste servitrise, om dop og hjemløshet - og om å bli kjent med sin far før det er for sent.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Huckleberry Finn (også Huck Finn, på engelsk The Adventures of Huckleberry Finn) er en roman fra 1884 av Mark Twain (1835-1910) og regnes som hans store mesterverk. Romanen handler for det meste om Huckleberry Finn og den rømte slaven Jims reise nedover Mississippi i tiden før den amerikanske borgerkrigen..

Bytt fastlege her. Aventurile lui Huckleberry Finn (în engleză The Adventures of Huckleberry Finn) este un roman pentru copii scris de Mark Twain.A apărut mai întâi în Anglia (decembrie 1884), apoi în Statele Unite (februarie 1885).. Rezumat.

RELATERTE BØKER