Antidrøm

Antidrøm - Jeton Kelmendi | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jeton Kelmendi
DIMENSJON
3,98 MB
FILNAVN
Antidrøm.pdf
ISBN
2900638692914

BESKRIVELSE

Kelmendi er en grensekrysser i sitt rike, Balkan, kan han finne tilbake til sitt land? Det kan være Balkan, Albania eller Kosovo, alt etter som, eller må han satse på nye møter, er det som med kjærligheten? Han synes å samle seg om det bildet som passer flere steder på sin kryssfart, han suges inn der følelsene vekkes og gjør at noe blir klart, en skjønnhet vi kjenner igjen, et drama utspilles både i politikk og kjærlighetsliv.Bakgrunn Venter fortsatt kronen blant ankomster si farvel til mengder av avreiser En morgen i mars er velsigna av våre lange netter vi møttes et sted like bortenfor tida

Detaljert tittel: Antidrøm, dikt, Jeton Kelmendi ... Velkommen til et trivelig og moderne bibliotek. Hos oss finner du de nyeste bøkene, filmene, avisene og bladene.

De aller beste bøkene. Bokklubben for deg som liker å lese - enten det er for å underholdes eller for å følge med i det litterære landskapet.

RELATERTE BØKER