Utsikt til paradiset

Utsikt til paradiset - Ingvar Ambjørnsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingvar Ambjørnsen
DIMENSJON
12,90 MB
FILNAVN
Utsikt til paradiset.pdf
ISBN
2007419572233

BESKRIVELSE

Første bok i serien om Elling.En bok om ensomhet. Sårt, og vanvittig morsomt. Elling er 32 år og lever alene i blokkleiligheten han delte med moren frem til hennes død. Han bruker tiden til å kartlegge livet til naboene ved hjelp av teleskop, samtidig som han bærer en nagende forelskelse til Gro Harlem Brundtland. En tilstand han får forløst ved å samle på bilder av statsministeren - og kvinnen som representerer det eneste trygge i en kaotisk tilværelse.

Han bruker tiden til å kartlegge livet til naboene ved hjelp av teleskop, samtidig som han bærer en nagende forelskelse til Gro Harlem Brundtland. Utsikt til Paradiset fra 1993 er den første boka om Elling.En bok om ensomheten. Sårt, og vanvittig morsomt.

I denne første boken i serien om Elling, møter vi Elling, bokens jeg-person, i en treroms ... "Utsikt til Paradiset" (I. Ambjørnsen) Sammendrag av "Utsikten Til Paradiset" av Ingvar Ambjørnsen.

RELATERTE BØKER