Sykegrep

Sykegrep - Kristina S. Lingsten, Gretha Halvorsen | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kristina S. Lingsten, Gretha Halvorsen
DIMENSJON
12,83 MB
FILNAVN
Sykegrep.pdf
ISBN
2923967365981

BESKRIVELSE

Foto og tekst viser i denne boken på en oversiktlig og instruktiv måte den grunnleggende fremgangsmåten ved utførelsen av de ulike typer av sykegrep. Sykegrep er en del av bløtvevsbehandlingen som benyttes for å påvirke ledd og leddnære strukturer, muskel og bindevev, respirasjon og sirkulasjon. Som støtte for det pedagogiske opplegget i sykegrepsundervisningen er grepene systematisert og kategorisert. Alle grepene er kritisk vurdert både i relasjon til anatomisk og fysiologisk kunnskap og i forhold til erfaringsmessig effekt. Boken er beregnet for utdanningens studenter, men er også velegnet for yrkesaktive mensendieckutdannede sykegymnaster og fysioterapeuter.

Vi tilbyr gruppetimer med mensedieck. På gruppeplanen har vi 6 timer med mensendieck-gymnastikk spredt utover uken.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Sykegrep werd ontwikkeld door Aagot Normann, de grondlegger van Oefentherapie Mensendieck in Noorwegen en is een soort 'massagetechniek'.

RELATERTE BØKER