Svalbardguide

Svalbardguide - Pål Hermansen | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Pål Hermansen
DIMENSJON
7,84 MB
FILNAVN
Svalbardguide.pdf
ISBN
6345428672918

BESKRIVELSE

Svalbard er selve essensen av den arktiske ødemarken, og er i dag tilgjengelig med et stort antall tilbud tilrettelagt for turister. Svalbardguide presenterer landskapet, naturforholdene og menneskenes historie på øygruppen, og gir deg all nødvendig informasjon i forkant av og under et besøk på Svalbard. Guiden tar også for seg de viktigste øyene i Svalbard-arkipelet og de mest vanlige dyre-, plante- og fugleartene. I denne nye og reviderte utgaven finner du også en omtale av den mystiske øya Jan Mayen, som ligger som en enslig, vulkansk utstikker langt ute i Norskehavet. Det er den prisbelønte naturfotografen Pål Hermansen som har skrevet og tatt alle bildene til Svalbardguide.

This wondrous archipelago is a land of dramatic snow-drowned peaks and glaciers, of vast ice fields and forbidding icebergs, an elemental place where the seemingly endless Arctic night and the perpetual sunlight of summer carry a deeper kind of magic. Svalbard er selve essensen av den arktiske ødemarken, og er i dag tilgjengelig med et stort antall tilbud tilrettelagt for turister.Svalbardguide presenterer landskapet, naturforholdene og menneskenes historie på øygruppen, og gir deg all nødvendig informasjon i forkant av og under et besøk på Svalbard. Guiden tar også for seg de viktigste øyene i Svalbard-arkipelet og de mest vanlige ... VURDERING for autorisering som Svalbardguide: Svalbard byguide Dagstur sommer Felt sommer Dagstur vinter Felt vinter Svalbard breguide Guidens navn Gi en vurdering av de egenskaper vedkommende i dag har som feltguide.

SVALBARD (VG) Hun gir turistene opplevelser for livet på Svalbard, og stopper dem når de vil klappe isbjørner. Spitsbergen-Svalbard guidebook. A complete guidebook.

RELATERTE BØKER