Navigasjoner i barne- og ungdomslitteraturen

Navigasjoner i barne- og ungdomslitteraturen Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
8,2 MB
FILNAVN
Navigasjoner i barne- og ungdomslitteraturen.pdf
ISBN
5717351006597

BESKRIVELSE

Denne boka inneholder 23 artikler om barne- og ungdomslitteratur, skrevet av litteraturforskere fra Norge, Danmark, Sverige og Storbritannia.Her er bidrag om bildebøker, fortellingsbøker, ungdomsromaner og lyrikk, i et historisk spenn på godt over 150 år. Boka har også artikler om barns lesning i et flerkulturelt perspektiv, litteraturen i grunnskolens læreplan, unge voksnes barndomsminner og voksenlitteratur utgitt som ungdomslesning. Emnene som tas opp i boka gjenspeiler interesseområdene til den allsidige forskeren og formidleren Rolf Romøren. Boka er en hyllest til ham.

Festskrift til Rolf Romшren. Feltet barne- og ungdomslitteratur blir også forstått og problematisert innanfor ein større kulturell kontekst, som del av skrift- og mediekulturen. Du begynner arbeidet med masteroppgåva di i første studieår, men arbeidet vil i hovudsak skje i det andre studieåret. Nordisk råds barne- og ungdomslitteraturpris ble delt ut for første gang under Nordisk råds sesjon 2013, sammen med Nordisk råds øvrige priser.

1: Lyst og læring", i Å bygge en verden av ord. Lyst og læring i barne- og ungdomslitteratur .

RELATERTE BØKER