Kroppsklemma

Kroppsklemma - Kari Løvendahl Mogstad | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Kari Løvendahl Mogstad
DIMENSJON
7,94 MB
FILNAVN
Kroppsklemma.pdf
ISBN
4730212108190

BESKRIVELSE

Lege Kari Løvendahl Mogstad møter daglig barn og unge som sliter under økende kroppspress, utseendefokus og perfeksjonsjag. I denne bevisstgjørende boken undersøker hun barn og unges virkelighet. Hun bruker også sin lange erfaring som lege og mor til å gi råd til foreldre og andre som jobber med barn og unge om hvordan man kan være en god rollemodell, hjelpe dem til et godt liv og til å stå imot presset.

Kroppsklemma tar for seg hva en stadig sterkere utseende- og prestasjonskultur gjør med barn og unge. Boken henvender seg til foreldre og voksne, som... Kroppsklemma «Hvor gikk det galt?» er spørsmålet som henger igjen når man har lest boka «Kroppsklemma».

I denne ... Det blir ikke kjedelig sammen med denne dama! Artig kveld med Helsesista, der vi også rakk over mange spennende og "kleine" temaer under panelsamtalen, stødig ledet av Aagot Opheim. Takknemlig for... KROPPSKLEMMA Kari LøvendahlMogstad Lege og forfatter.

RELATERTE BØKER