Kapteinen

Kapteinen - Merete Lien | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merete Lien
DIMENSJON
3,49 MB
FILNAVN
Kapteinen.pdf
ISBN
4505286945442

BESKRIVELSE

Louise føler seg fortapt. Adrian har sviktet henne på det groveste, men hvordan skal hun kunne gifte seg med faren hans? Imens blir Mathilde kurtisert av kaptein Bauer. Da han inviterer henne hjem til Jomfruland, griper hun sjansen til å reise langt bort, slik hun så lenge har drømt om.«Frøken Mathilde,» sa kapteinen. «Jeg klarer ikke å vente lenger. Disse to dagene har gjort meg sikrere enn noen gang. Jeg har Dem kjær. De er alt jeg ønsker meg. Derfor spør jeg på nytt. Vil De bli min hustru?» Han strakte frem en hånd, rørte så vidt ved kinnet hennes. Berøringen var som et sjokk. Hun lette etter svaret. Han holdt blikket hennes fast. «La meg gjøre Dem lykkelig, frøken Mathilde. Jeg vet at jeg kan.»

Fantastique: https://lnk.to/Kapteinen_MrFantastique Følg Kapteinen: https://www.instagram.com/kapteinen/ Music... Kapteinen jobber skift og må regne med å være om bord i lengre perioder. Kapteinens nestkommanderende og stedfortreder er overstyrmannen, som vanligvis har hovedansvar for laste- og losseoperasjoner og behandling av last.

Øverst, foran har vi tenkehjernen. Her holder kapteinen til.

RELATERTE BØKER