Jordfast

Jordfast - Graham Norton | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Graham Norton
DIMENSJON
6,55 MB
FILNAVN
Jordfast.pdf
ISBN
7408189913123

BESKRIVELSE

Jordfast er En mann ved navn Ove møter Agatha Christie møter Med hjartet på rette staden. Morsom, spennende og til tider sørgelig vakker. I den irske landsbyen Duneen er livet trygt bak hjemmets lune vegger. Men når benrestene av et menneske dukker opp på en bondegård, får lensmann PJ Collins sin første kriminalsak. Med benrestene dras også lokalsamfunnets hemmeligheter frem i lyset.Med sin underfundige humor som vi kjenner fra TV, gir Graham Norton liv til en rekke elskelige karakterer, og utforsker kompleksiteten og motsetningene som gjør oss til mennesker.Graham Norton (f. 4. April 1963 i Clondalkin, Dublin) er en irsk tv- og radioprogramleder, komiker og skuespiller. Han er best kjent for tv-programmet The Graham Norton Show som sendes ukentlig over hele verden, her hjemme på TV Norge. Programmet har sikret ham BAFTA TV Award hele fem ganger.

Ifølge et seiglivet rykte skulle faren være Bjørnstjerne Bjørnson, men dette er blitt avvist av lokalhistorikere. Eva Amhjell har skrevet boken Anne Sletto - et kvinneportrett om Olav Slettos mor..

Hør baksidetekst Fra forlagets omtale: I den irske ... Hey'di Støp B25 er laget av sement og gradert sand. Hey'di Støp B25 benyttes til støpearbeider inne og ute, enten som påstøp i lagtykkelser mellom 2 og 8 cm eller i forskaling. Jordfast er morsom, spennende og til tider sørgelig vakker.

RELATERTE BØKER