Den sorte greven

Den sorte greven - Tom Reiss | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Reiss
DIMENSJON
10,92 MB
FILNAVN
Den sorte greven.pdf
ISBN
8618210030167

BESKRIVELSE

Tom Reiss vant Pulitzerprisen for Den sorte greven i 2013, og har høstet enestående kritikker verden over. Dette er historien om den franske revolusjonens største og mest populære hærfører, Napoleons rival og den virkelige greven av Monte Cristo: General Alex Dumas. Frem til Tom Reiss' oppsporing av den gamle helten har Dumas vært en glemt skikkelse i revolusjonshistorien. Men fortellingene om ham klinger liksom merkelig kjente og nærværende, noe som skyldes hans sønn, forfatteren Alexandre Dumas, som brukte farens militære bravader som stoff til sine storslagne historier da han skapte noen av de mest berømte helter litteraturen har sett. Fascinerende - en rik og tankevekkende bok. New York Times Book ReviewFor å kunne fortelle denne historien må Reiss også utlegge den franske revolusjonen og frihetskampen på Haiti, foruten også Napoleons visjoner om verdensherredømme, og alt dette gjør han med stor kraft og overbevisning. Time

... - Min mor, som er fransk, hadde en flott, gammel utgave av «Greven av Monte Christo».

3411 biografi Den sorte Drøm er en dansk stumfilm fra 1911, ... men glemmer sin veske hvor greven finner pistolen og en beskjed som leder ham til juvelerens hjem.

RELATERTE BØKER