Anna Elisabeth Westerlund

Anna Elisabeth Westerlund - Bente Gullveig Alver | Ridgeroadrun.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Bente Gullveig Alver
DIMENSJON
12,61 MB
FILNAVN
Anna Elisabeth Westerlund.pdf
ISBN
1933888250336

BESKRIVELSE

Anna Elisabeth Westerlund er kanskje Norges mest kjente synske i det tjuende århundre. Hennes liv var en ferd fra en gryende opplevelse av å være kallet, gjennom tvil og tro frem til en bekreftelse av rollen som seende. Eventyrlyst og en sterk trang til å utforske det ukjente var viktige drivkrefter i livet hennes. Og i alt hun foretok seg, var hun opptatt av regi - til dels dramatisk regi. Dette er beretningen om hennes liv. Men det er også en fortelling om et helt spesielt forskningsprosjekt: I 1971 var Bente Alver i gang med å forske på synske. Slik fikk de to kontakt, og samarbeidet varte helt fram til Westerlunds død i 1995. Sammen med politiet og Westerlund deltok Alver i en rekke søk etter forsvunne personer. Hun satt i Westerlunds godstol og ved hennes sengekant, var gjest ved hennes bord - og sammen med henne ved andres bord. Og etter Westerlunds død fikk Alver testamentert et omfattende materiale, blant annet tusenvis av brev Westerlund fikk om hjelp og råd.Dette er en uvanlig lydbok om et uvanlig liv og et særegent vennskap, som også gir innblikk i hvordan det er å leve som synsk.Lydboka inneholder unike lydopptak av Westerlund, som gir et sterkt og livaktig innblikk i hennes arbeidsmetoder

Fondet forvaltes av NSFs sentralstyre.. Statutter.

Alle oppslagene om Anna Elisabeth, positive som negative, bidro til å gi henne kjendisstatus. Anna Elisabeth Westerlund, "synsk" og forfatter. Foreldre: Fisker og gårdbruker Leonhard Angel Westerlund (1868-1946) og Inga O.

RELATERTE BØKER