Varulvene i Montpellier

Varulvene i Montpellier - Jason | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jason
DIMENSJON
4,18 MB
FILNAVN
Varulvene i Montpellier.pdf
ISBN
9964104373378

BESKRIVELSE

I den franske byen Montpellier bor juveltyven Sven. Når han går på tyvetokt om natten, kler han seg ut som varulv for å skremme dem som eventuelt tar han på fersk gjerning. Det går bra helt til han blir oppdaget av ekte varulver. De er svært misfornøyde med at en konkurrent har beveget seg inn på deres jaktmarker, og prøver å sette ham ut av spill. I dette albumet leker Jason i kjent stil med referanser fra film og annen populærkultur. Samtidig forener han spenning, surrealisme, humor og romantikk i en og samme fortelling.

Forfatter: Jason; Tema: humor, krim, spenning; Alder: voksne; Om boka. I den franske byen Montpellier bor juveltyven Sven.

Se flere bøker fra Jason. Fra Varulvene i Montpellier Illustrason: Jason. Nyheter; Klassikerprisen til Jason! Av.

RELATERTE BØKER