Vann og vassdrag 2

Vann og vassdrag 2 - Jan Økland, Karen Anna Økland | Ridgeroadrun.org Les boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Økland, Karen Anna Økland
DIMENSJON
9,73 MB
FILNAVN
Vann og vassdrag 2.pdf
ISBN
2980953588879

BESKRIVELSE

Boken gir en oversikt over ferskvannsøkologi og beskriver og forklarer prosesser og fenomener i innsjøer, elver, kilder, grunnvann, dammer, myrer, brakkvann og saltsjøer. Har litteraturliste og registre.

Vannkvaliteten i hovedvassdragene. Kjøp 'Vann og vassdrag 2, økologi' av Jan Økland fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788241201608 Vann eller vatn (fra norrønt vatn) er en kjemisk forbindelse og et polart molekyl.Det er flytende under STP-forhold.Dens kjemiske formel er H 2 O, som betyr at et molekyl vann består av to hydrogenatomer og ett oksygenatom..

... Oslo rundt langs vann og vassdrag - økologiske vandringer Historier om vann, elver og våtmarker Truls og Mia - på tur i fjæren.

RELATERTE BØKER