Tors hammer

Tors hammer - Ronny André Lindquist | Ridgeroadrun.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre ridgeroadrun.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ronny André Lindquist
DIMENSJON
4,94 MB
FILNAVN
Tors hammer.pdf
ISBN
5387436584885

BESKRIVELSE

Erik Pedersen har akkurat sluppet ut fra fengselet, men bak murene fikk han nye bekjentskaper. Takket være bekjentskapet til en arkeolog som han reddet livet til i fengselet, får Erik ta del i en hemmelighet om en fantastisk, glemt skatt. En skatt, som arkeologen så langt hadde vært alene om. Erik er prøveløslatt og blir helt besatt av å finne denne skatten, for å tjene penger og bli rik. Alt virket tross alt så utrolig enkelt å gjennomføre i utgangspunktet. Det eneste han ikke hadde tatt høyde for var at han nå sto i faresonen for å bli drept, og at arkeologen som planla dette fra fengselet hadde helt andre interesser å ivareta. Helt i starten blir Erik utsatt for farlige angrep av en meget skremmende person, som ikke er helt ukjent for arkeologen. Og Erik forstår at det er flere enn bare arkeologen og ham selv som er blitt engasjert. Denne konflikten driver handlingen framover, og Erik blir stadig mer engstelig og frustrert etter hvert som det går opp for ham at det er arkeologen som egentlig koordinerer dette selvmordsprosjektet.

Mjølner ble smidd av dvergene Eitri og Brokki, og var en gave fra Loke.. Historien forteller at Tor en gang mistet Mjølner. Download Torshammer for free.

Og hammere har sjelden symmetriske hoder. Det har fått skeptikere til å sette spørsmålstegn ved om den egentlig er en hammer. Tors hammer er 11 bokstaver langt og inneholder 3 vokaler og 7 konsonanter.

RELATERTE BØKER